Dagboek van een bos, het 2 - De bijl en het geweer 2

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Robert wordt verdacht van moord op zijn echtgenote Marie-Astrid en opgesloten in de gevangenis. Bij gebrek aan bewijzen komt hij weer vrij. In het gezelschap van René, een simpele en goedgelovige koster, gaat hij terug naar de echtelijke woning, Samen vullen ze hun tijd met nietsdoen.
Robert wil de oudste dochter van de kruidenierster ontvoeren, om haar als hulpje te gebruiken. Maar de inbraak bij de kruidenierster loopt slecht af, René wordt bang en licht de politie in. Daarop worden de rijkswacht en het leger ingezet. Maar er blijven nog heel wat vragen onopgelost: waar is Marie-Astrid? Heeft Robert haar vermoord? Waar heeft hij dan haar lichaam begraven?
In dit tweede deel vertelt Jean-Claude Servais, bijgestaan door zijn vrienden Gérard Frippiat en Jean-Claude Bissot het fascinerende slot van dit eenvoudig drama over de schaduwzijde van de mensen.

Overige productgegevens

Held/serie: Dagboek van een bos, het
Reeks/Deel: Dagboek van een bos, het 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031417100
Scenarist(en): Servais, Jean-Claude
Tekenaar(s): Servais, Jean-Claude
Genre(s): Roman, Volwassen
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00