Dagboek van een bos, het 9 - Isabelle

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Isabelle de Linnières is dochter van een heer en moet daarom haar plaats weten. Zo moet ze in de slottoren blijven om een blanke huid te behouden als teken van adel. Ze moet ook leren een dame te worden, want ze is op haar veertiende aan Heer Anselmus van Montjoie beloofd. Maar Isabelle zwerft het liefst door de natuur, al dromend van een toekomstige Grote Liefde. En die komt ze op zekere dag tegen in de gedaante van Quintijn, ongebonden troubadour en stroper. Het is een onmogelijke liefde, tenzij de fee van het meer zich ermee bemoeit, tot hun geluk... of ongeluk.

Overige productgegevens

Held/serie: Dagboek van een bos, het
Reeks/Deel: Dagboek van een bos, het 9
ISBN: 9789031425150
Scenarist(en): Servais, Jean-Claude
Tekenaar(s): Servais, Jean-Claude
Genre(s): Roman, Volwassen
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00