Derf Backderf - Collectie - Mijn vriend Dahmer - Nederlandse graphic novel

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

InhoudMijn Vriend Dahmer vertelt het verhaal van de schrijver’s jeugdvriendschap met de (later) seriemoordernaar Jeffrey Dahmer gedurende hun tijd op Eastview Junior High en Revere High School. Zonder zijn uiteindelijke daden te verexcuseren, schetst Backderf Dahmer als een verrassend sympatieke tiener, getormenteerd door demonen en voortdurend aan z’n lot overgelaten door zijn ouders. Het boek gaat in op Dahmer’s isolement, zijn ‘binge drinking’, zijn bizarre aandachttrekkerij en verontrustende fascinatie met langs de weg aangereden dieren. Derf en zijn vrienden moedigen Dahmer’s fratsen aan, leidend tot bijvoorbeeld nagespeelde epileptische aanvallen in de bibliotheek tot en met het imiteren van iemand met hersenverlamming. We volgen Dahmer vanaf de leeftijd van 12 jaar – een verlegen jongen met bril, tot de dag waarop hij zijn eerste slachtoffer eist, slechts twee weken na afstuderen.

Overige productgegevens

Held/serie: Dahmer
Reeks/Deel: Derf Backderf - Collectie
ISBN: 9789492117052
Scenarist(en): Backderf, Derf
Tekenaar(s): Backderf, Derf
Genre(s): (auto)biografie, Thriller
Uitgever: Scratch

Ook beschikbaar

Mijn vriend Dahmer
Nieuw
Derf Backderf - Collectie
Softcover
€ 19,90

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00