Damocles 1 - 2 - Damocles - aanbiedingspakket

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Londen, in een nabije toekomst. Zoals alle Europese hoofdsteden is Londen al jaren het slachtoffer van een specifieke vorm van stedelijk geweld.... En uiteraard zijn de rijken van deze Aarde het geprefereerde doelwit van alle gangsters. Daar weet Hassan El-Ahmad alles van. De man staat aan het hoofd van een van de grootste militair-industriële complexen van het land en wordt nu bedreigd door een groep revolutionairen. Zij willen hem verplichten te stoppen met zijn wapenproductie. En als dat niet goedschiks gaat, dan maar anders. Ze dreigen er namelijk mee Saïd, de zoon van Hassan, te ontvoeren. De zaak is een kolfje naar de hand van Damocles, een agentschap dat zich heeft gespecialiseerd in close protection van vips.

Overige productgegevens

Held/serie: Damocles
Reeks/Deel: Damocles 1 - 2
Scenarist(en): Callède, Joël
Tekenaar(s): Henriet, Alain
Genre(s): Spionage, Thriller
Uitgever: Dupuis

In deze reeks

1. Het leger van Sherwood
2. Een zware tol

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00