Star Wars - Darth Vader (DDB) 9 - Cyclus 4: De Shu-Torun oorlog 1

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Cyclus 4: De Shu-Torun oorlog 1
Nieuw
Star Wars - Darth Vader (DDB) 9
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Het is een periode van wederopbouw voor het Keizerrijk, na de vernietiging van de Death Star. Darth Vader is de hoofduitvoerder van de plannen van de keizer.

Darth Vader heeft er een concurrent bij, de cyber-genetisch gemanipuleerde cyborg specialist, Cyclo. De opdracht van de keizer is om naar de planeet Shu-Torun te gaan omdat de bevolking er in opstand is gekomen. Aangezien de planeet rijk is aan de waardevolle grondstof ‘ore’, moet Darth Vader er het keizerlijke gezag doen gelden. Nadat hij de heersende familie heeft omgebracht en de jongste dochter als koningin heeft aangesteld, belooft Darth Vader de ergste vergelding als de planeet de keizerlijke wetten niet volgt. Kort daarop laat één van Cylo’s agenten, de cyborg generaal Karbin, Darth Vader in een val lopen. Daar staat hij dan, tegenover een rebellenvloot, zonder ondersteuning. Darth Vader overleeft het, maar zijn geheime bondgenote dokter Aphra wordt wel gevangen genomen.

Overige productgegevens

Held/serie: Darth Vader, Star Wars
Reeks/Deel: Star Wars - Darth Vader (DDB) 9
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460785849
Scenarist(en): Gillen, Kieron , Larocca, Salvador
Tekenaar(s): Delgado, Edgar
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00