Deadpool (DDB) / Night/Return of the living Deadpool - Collector Pack - Conventie Editie

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Collector Pack - Conventie Editie
Nieuw
Deadpool (DDB) / Night/Return of the living Deadpool
Softcover
€ 65,00

Uitgave omschrijving

Voor de vier softcoveralbums van de Deadpool-tweeluiken Night of the Living Deadpool en Return of the Living Deadpool tekende Ralf van der Hoeven nieuwe coverillustraties die samen een doorlopende tekening vormen. Deze edities waren bestemd voor comic cons en zijn nu in een pakket verzameld.

Met sleeve

Inhoud

Deadpool ontwaakt uit een vreetcoma en ontdekt dan dat New York City is overspoeld met half-sentimentele zombies! Hoewel ze de levenden niet willen opvreten, staan ze ook niet te springen om te verhongeren. Kan de held met de grote bek niet de held in hun grote bek worden? Wie zei dat zombie-horrorstrips niet humoristisch kunnen zijn? Huiver bij de aanblik van een leger afgrijselijke, rottende vleesmonsters dat rondzwerft en bibber bij alle zombies die Deadpool een koppie kleiner maakt.

In Night of the Living Deadpool werd de wereld overspoeld door zombies. Deadpool vond een ‘oplossing’: elke zombie die een stuk van Deadpool opat... veranderde in nóg een Deadpool. Eind goed al goed? Nee, natuurlijk niet! Want wat is erger dan een horde hongerige zombies? Inderdaad, een horde Deadpools! In Return of the Living Deadpool wordt de wereld overspoeld door miljoenen zombies én miljoenen Deadpools. En de jonge Liz, op zoek naar haar familie, komt net die ene Deadpool tegen waar wat mee is. Of juist niet?

Overige productgegevens

Held/serie: Deadpool
Reeks/Deel: Deadpool (DDB)
Subreeksen/Deel: Night/Return of the living Deadpool
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464603071
Scenarist(en): Bunn, Cullen
Tekenaar(s): Rosanas, Ramon , Virella, Nicole
Genre(s): Actie, Marvel superhelden
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00