Death Mountains 1/2 - Mary Graves

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Californië, 1890. Mary Graves, een schooljuffrouw op leeftijd, krijgt onverwacht bezoek. De jongeman die haar aanspreekt met « Cannibal Mary » is de kleinzoon van James Frazier en Margaret Reed die samen met Mary naar Californië reisden. Hij wil haar verhaal horen.

Fort Laramie, 1846. Een konvooi vertrekt vanuit Wyoming richting Californië. De winter staat voor de deur en de pioniers moeten de Sierra Nevada zien over te steken voor het begint te sneeuwen. Er moet worden overwinterd bij Truckee Lake. Een kleine groep van acht vrijwilligers, waaronder Franklin Graves en zijn twee dochters Mary en Sarah, probeert een andere route te vinden, want de voedselvoorraad in het kamp slinkt zienderogen ...

Overige productgegevens

Held/serie: Death Mountains
Reeks/Deel: Death Mountains 1/2
ISBN: 9789030368724
Scenarist(en): Bec, Christophe
Tekenaar(s): Brecht, Daniel
Genre(s): Geschiedenis, Western
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00