Deep 3 - Het Möbiuskluwen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Möbiuskluwen
Nieuw
Deep 3
Hardcover
€ 17,95

Inhoud

De onderzeese zender waarvan niemand wist waar hij vandaan kwam, is vernietigd. Maar het virus dat op de signalen van de zender reageerde, blijft onverminderd voortwoekeren. Venetiƫ, New York, Auckland: de ene stad na de andere wordt aangevallen. De pandemie verspreidt zich razendsnel - het gaat om een slachting op planetaire schaal. De mensheid wordt gedecimeerd. Enkele kleine groepjes overlevenden blijven gespaard. In het hartje van de Australische outback organiseert de weerstand zich. Alles wijst erop dat de nanovirussen intelligent zijn en onderling communiceren. Ze sporen de overlevenden actief op! In die omstandigheden lijkt het organiseren van een tegenaanval een hachelijke zaak - om niet te zeggen een onmogelijke opdracht. Gelukkig waken twee bejaarden over de mensheid, van buiten tijd en ruimte. Zal hun hulp - die meermaals als geroepen komt, vanuit een toekomst waar gevolgen voorafgaan aan oorzaken - volstaan om dit vreselijke en meedogenloze mechanisme van de dood te ontwrichten?

Het dierenrijk komt in opstand! Wat is de oorzaak van deze plotse agressiviteit? Slot van deze spannende, mysterieuze thriller!

Overige productgegevens

Held
Deep

Reeks/Deel
Deep 3

ISBN
9789088106293

Scenarist(en)
Betbeder, Stéphane

Tekenaar(s)
Martinez

Uitgever
Daedalus

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

1. Alfa-Predatoren
2. Massa-Extinctie

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00