Derde testament, het Integraal - Eerste cyclus

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Eerste cyclus
Nieuw
Derde testament, het Integraal
Hardcover
€ 49,99

Inhoud

Integrale editie van de eerste cyclus, die indertijd bij Talent verscheen maar waarvan de meeste delen uitverkocht zijn.

Het derde testament is zowat de Bijbel voor stripfans die op zoek zijn naar hoogstaande avonturenverhalen met superieur tekenwerk. In deze integrale editie zijn de vier verhalen gebundeld. Het Derde Testament is een adembenemende historische thriller die zich afspeelt in de middeleeuwen. In een besloten roman in vier episodes (elke episode refereert naar een boek van één der vier evangelisten) steken de auteurs de draak met het dogma van het Oude en het Nieuwe Testament. Volgens hen is er een Derde Testament dat door de kerk voor de buitenwereld is verborgen gehouden.

Bevat de volgende verhalen: Marcus, of het ontwaken van de leeuw, Mattheus, of het gezicht van de engel, Lucas, of de adem van de stier en Johannes, of de dag van de raaf

Overige productgegevens

Held/serie: Derde Testament, het
Reeks/Deel: Derde testament, het Integraal
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491684913
Scenarist(en): Alice, Alex , Dorison, Xavier
Tekenaar(s): Alice, Alex
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00