Derde Testament, het - Julius 4 - Julius IV

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Julius IV
Nieuw
Derde Testament, het - Julius 4
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

Julius herstelt van zijn verwondingen en zet zijn zoektocht naar het Derde Testament in het Oosten verder. Na een bezoek aan de heilige berg keert hij terug met de rol met zeven zegels. Die rol zou het woord van God bevatten en alleen zijn vriend Sar Ha Sarim heeft het recht de zegels te verbreken. Maar de oude slaaf die naar Judea is teruggekeerd, heeft besloten de wapens op te nemen en zijn volk te leiden in de strijd tegen het Romeinse leger. Wanneer aan de hemel een komeet verschijnt in de vorm van een zwaard, is Sarim opnieuw overtuigd van zijn goddelijke missie. Maar Livia, de dochter van Julius en minnares van Sayn, waarschuwt hem: er is al te veel bloed gevloeid. Als hij zo doorgaat, zal hij zijn volk te gronde richten.

Onder de leiding van Alex Alice, Thimothée Montaigne en François Lapierre begint Het derde testament - Julius aan een nieuw, spectaculair hoofdstuk. Nog epischer en dramatischer dan tevoren. Maar de dag van de waarheid komt steeds dichterbij ...

Overige productgegevens

Held/serie: Derde Testament, het
Reeks/Deel: Derde Testament, het - Julius 4
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491684906
Scenarist(en): Alice, Alex
Tekenaar(s): Montaigne, Thimotée
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Julius I
2. Julius II: Openbaring 1
3. Julius III: Openbaring 2
5. Julius V

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00