Diamanten 3 - De ster van Kantanga

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De ster van Kantanga
Nieuw
Diamanten 3
Hardcover
€ 14,95

Inhoud

Charles en zijn halfbroer Gunther hebben hun dood scène gezet om te ontsnappen aan de FBI, die hen wil laten boeten voor de collaboratie van hun vader. Na het bericht van de dood van de erfgenaam van WD Co zijn er veel gegadigden om het monopolie van de handel in ruwe diamanten over te nemen.
De begeerte concentreert zich vooral op de diamant van Katanga, een steen in de vorm van een ster en zo groot als een vuist. Iedereen die hem in handen krijgt ziet zijn levensverwachting aanmerkelijk verminderen! Het duo Charles Junior en zijn halfbroer Gunther illustreren mooi waarom deze reeks zo geslaagd is: een combinatie van listige intriges en pure actie. Na De meesters van de gerst presenteert uitgeverij Glénat een nieuwe historisch-financiële saga met geloofwaardige karakters. Dankzij de levensechte kleuren en het dynamische ritme van dit derde deel van Diamanten wordt de lezer meegesleurd in de koortsachtige jacht op de diamanten.

Overige productgegevens

Held/serie: Diamanten
Reeks/Deel: Diamanten 3
ISBN: 9789069697352
Scenarist(en): Bartoll, Jean-Claude
Tekenaar(s): Köllé, Bernard
Genre(s): Thriller
Uitgever: Glénat

In deze reeks

1. Charles van Berg
2. Goelagtranen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00