Dilemma - Dilemma

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Dilemma
Nieuw
Dilemma
Hc+prent
€ 29,95

Inhoud

Integrale, incl. alternatief einde.

Griekenland, 1934. Een jonge Duitse archeoloog ontdekt in een grot oude manuscripten door grote filosofen als Plato of Aristoteles over het thema determinisme. Denkers die probeerden de toekomst van de wereld te voorspellen en daar succesvol in lijken ze te zijn geweest. Wat doe je als je alle sleutels in handen hebt om een verschrikkelijke oorlog naar je hand te zetten?

Egypte, 1937. Het team van een opgraving onder Duitse leiding stuit op een groot aantal oude manuscripten in perfecte staat. Na eerste lezing blijken ze ongepubliceerde teksten van de grootste denkers van de oudheid te bevatten. De vondst trekt de aandacht van nazileiders, zodat de resultaten van het onderzoek in beslag worden genomen. Wat als dit alles het hoogtepunt wordt van een groot plan dat eeuwen geleden is bedacht?

Dilemma is historische fictie die speelt met samenzweringstheorieën. Het scenario draait zowel om de geweldige ontdekking van Dorffman als de filosofische uiteenzettingen van klassiekers als Diogenes en Aristoteles over determinisme. De lezer krijgt uiteindelijk het dilemma om te kiezen uit één van de twee manieren waarop dit verhaal eindigt.

Overige productgegevens

Held/serie: Dilemma
Reeks/Deel: Dilemma
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460788758
Scenarist(en): Clarke (Frédéric Simon)
Tekenaar(s): Clarke (Frédéric Simon)
Genre(s): Avontuur, Oorlog
Uitgever: Dark Dragon Books

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00