Wereld volgens Dirk en Desiree, de 1 - Deel 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Bij Sherpa verschijnen al langer albums met het werk van Hein de Kort. Met dit eerste deel bundelt de uitgeverij nu ook gags van Dirk en Desiree die tussen 1990 en 2015 liep. Een speciale uitgave, want het bevat niet eerder in album verschenen grappen.

Ere wie ere toekomt: Hein de Kort, Neerlands beroemdste criticaster-in-woord-en-beeld is liever lui dan moe en golft liever dan dat hij lui is. Toch schrijft en tekent hij vrijwel dagelijks. Hoe hij het voor elkaar krijgt, hoe hij het ook doet, over het resultaat kunnen we kort zijn. Hein de Kort krijgt altijd en overal de lezers aan zijn kant. Het geheim van zijn werk: genialiteit schuilt in eenvoud in visie.

Dat geldt ook voor deze eerste dikke bloemlezing, De Wereld volgens Dirk en Desiree, een zeldzaam hoogtepunt in het œuvre van de Kort. Een voorlopig hoogtepunt ook, want er zullen er nog vele volgen. Deze speciale eerste editie bevat uitsluitend nooit eerder in album- of boekvorm gepubliceerde Dirk en Desirees.

Elke pagina is meedogenloos raak, van Rothond en Democratie tot Heftige kunst, van Burensex en Kinderleed tot Asiel en Zomerdames. Wie zich daarvan wil overtuigen, kan zich tegelijk verlustigen aan de deformerende invloed van de eigentijdse samenleving in al haar facetten. En, het zij maar meteen gezegd, de dagelijkse belevenissen van Dirk en Desiree kenmerken zich door louter hoogte- en dieptepunten. Als dat geen aanbeveling is!

Overige productgegevens

Held/serie: Dirk & Desiree
Reeks/Deel: Wereld volgens Dirk en Desiree, de 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789089882806
Scenarist(en): Kort, Hein de
Tekenaar(s): Kort, Hein de
Genre(s): Humor
Uitgever: Sherpa

Ook beschikbaar

Deel 1
Nieuw
Wereld volgens Dirk en Desiree, de 1
Softcover
€ 19,95

In deze reeks

2. Deel 2

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00