Dirkjan - Diversen - Kabouterleed

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Je woning delen met een kabouter is vragen om gecompliceerde integratieproblemen, zo ontdekken Dirkjan en zijn vette vriend Bert. Het zelden goedgemutste wezentje betaalt de huur in beukennootjes en gebruikt de woonkamer als vuilstortplaats – niet echt bevorderlijk voor de waarde van je huis. Bovendien: een kabouter komt nooit alleen. Al snel overspoelt een tsunami aan kabouters het territorium van onze striphelden. Kabouterleed onthult in meer dan vijftig grappen de gapende culturele kloof tussen mens en kabouter in de wereld van Dirkjan

Overige productgegevens

Held/serie: Dirkjan
Reeks/Deel: Dirkjan - Diversen
ISBN: 9789058851864
Scenarist(en): Retera, Mark
Tekenaar(s): Retera, Mark
Genre(s): Humor
Uitgever: Van Gennep Amsterdam

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00