Disney Filmstrips 6 - Planes 2: redden en blussen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In Planes Redden & Blussen krijgt de wereldberoemde luchtracer Dusty een tweede kans als blusvliegtuig nadat bij een training zijn motor zo beschadigd is dat hij misschien wel nooit meer zal vliegen. Hij moet iets anders bedenken dan luchtracen en komt terecht in de wereld van het luchtbrandblussen. Algauw sluit hij zich aan bij de veteraan brand- en reddingshelikopter Blade Ranger en zijn dappere team, waaronder de vrolijke superhapper Dipper, de oersterke heli Windlifter, voormalig legertransportvliegtuig Cabbie en een vrolijk stel dappere ATV’s die bekend staat als de Smokejumpers. Samen vecht dit onverschrokken team tegen enorme bosbranden en doen ze er alles aan om het historische Piston Peak National Park tegen het woeste vuur te beschermen. Zo ontdekt Dusty wat er nodig is om een echte held te worden!

Overige productgegevens

Held/serie: Disney Filmstrips
Reeks/Deel: Disney Filmstrips 6
ISBN: 8711854201438
Scenarist(en): Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Diverse tekenaars
Genre(s): Kinderen
Uitgever: Big Balloon

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00