Doggyguard 1 - Wacht u voor de lijfwacht!

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wacht u voor de lijfwacht!
Tweedehands, zeer goed
Doggyguard 1
Softcover
€ 5,95

Inhoud

Chuck Bones is een doggyguard die de jet-set van Los Angeles tot zijn klantenkring mag rekenen. Samen met zijn rechterhand Tex Maverick beschermt hij filmsterren, vedetten uit de showbizz en dochtertjes van rijke industriëlen. Maar ook een kassajuffrouw en zelfs ... een kalkoen ! Er is maar één probleem. Chuck mag dan het imponerende voorkomen hebben van een geduchte waakhond en Tex mag het toonbeeld van koelbloedigheid lijken, in werkelijkheid zijn het ongelofelijke stuntels. Negen van de tien keer mislukken hun opdrachten jammerlijk en worden ze doorzeefd door een salvo uit een machinegeweer. Ook aan zijn opdrachtgevers heeft Chuck vaak een stevige kluif. De één is nog excentrieker en tirannieker dan de ander...

Neem een hond als bodyguard en je hebt een doggyguard. Een betere lijfwacht kun je je niet wensen !
Een splinternieuwe, humoristische serie. Een opeenvolging van onzin, hilarische grappen en bijtende humor. Een eerbewijs van de scenarist van « Leonardo » en « Robin Hoed » en de tekenaar van de nieuwe verhalen van de Pieds Nickelés aan Chuck Jones en Tex Avery, de makers van Daffy Duck en Bugs Bunny.

Overige productgegevens

Held
Doggyguard

Reeks/Deel
Doggyguard 1

Scenarist(en)
Groot, Bob de

Tekenaar(s)
Rodrigue, Michel

Uitgever
Lombard

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

Doggyguard pakket

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00