Arcadia Archief 49 / Dokter Geluk - Dokter Geluk redt de meubelen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Dokter Geluk redt de meubelen
Nieuw
Arcadia Archief 49 / Dokter Geluk
Hc+linnen rug
€ 24,95

Uitgave omschrijving

450 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

Hebt u een probleem en bent u op zoek naar professionele hulp? Dan is Dokter Geluk de geschikte man om u uit de nood te helpen… of toch niet? Het kleine manusje-van-alles met de dikke rode neus en donkere bril duikt te pas en te onpas op om de kleine en grote zorgen van de brave burger naar de vergetelheid te sturen. Zo probeert hij samen met zijn bevallige assistente, Audrey, pratende meubels een toontje lager te doen zingen, een inspiratieloze beeldhouwer opnieuw inspiratie te bezorgen, de duivel in hoogst eigen persoon de loef af te steken, of als creatieve stand-in een radeloze jockey aan een gedenkwaadige overwinning te helpen. Niets is de would-be-dokter te veel om (uiteraard tegen een kleine vergoeding) een glimlach te toveren op het gezicht van zijn divers clienteel!

Dokter Geluk is ontsproten uit de creatieve breinen van gevestigde waarden Turk en Clarke. Turk verdiende zijn strepen in de stripwereld met de komische lotgevallen van Robin Hoed, de geniale ingevingen van uitvinder Leonardo en de spannende avonturen van de breed gesnorde privédetective Clifton. Clarke is vooral gekend van het heksje Melisande, waarvan reeds twee albums verschenen bij Arcadia.

Overige productgegevens

Held/serie: Dokter Geluk
Reeks/Deel: Arcadia Archief 49
Subreeksen/Deel: Dokter Geluk
ISBN: 9789491657566
Scenarist(en): Clarke (Frédéric Simon)
Tekenaar(s): Turk (Philippe Liégeois)
Genre(s): Humor
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00