Arcadia Archief 47 / Dokter Zwitser 4 - Het koninkrijk der katten

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het koninkrijk der katten
Nieuw
Arcadia Archief 47 / Dokter Zwitser 4
Luxe
€ 48,00

Uitgave omschrijving

Uitvoering: hardcover met blauwe linnen rug verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten
Oplage: 50 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

Nadat de Vorks in een ultieme strijd het onderspit moeten delven voor de geallieerde troepen van de katten, beren en honden, lijkt de rust te zijn weergekeerd op de Kattenplaneet. Dokter Zwitser  die zich klaar maakt om terug te keren naar de aarde, ziet zich door een technisch probleem aan de teletijdmachine genoodzaakt een maand langer door te brengen aan de zijde van zijn dierenvrienden.
Geen man overboord, want dit geeft de brave dokter de kans de kroning van Ury bij te wonen. Voor het zover komt, zijn er echter nog enkele andere katten te geselen. Zo hebben de verraderlijke wolven het nog steeds op het leven van de kleine kat gemunt. Bovendien ziet niet iedereen aan het hof te wachten op de komst van de kattenprins, en alsof dat nog niet genoeg is, lijken de dagen van Ury als vrijgezel zo goed als zeker geteld. Gelukkig voor hem, is Dokter Zwitser altijd in de buurt, om alles mee in goede banen te leiden.
Met Het koninkrijk der katten beëindigt Marc Wasterlain de saga van Dokter Zwitser op de Kattenplaneet. Het koninkrijk der katten is ondertussen al het vijftiende album van de sympathieke dokter met magische krachten, en het vierde dat bij vzw Arcadia verschijnt.

Overige productgegevens

Held/serie: Dokter Zwitser
Reeks/Deel: Arcadia Archief 47
Subreeksen/Deel: Dokter Zwitser 4
ISBN: 9789491657511
Scenarist(en): Wasterlain, Marc
Tekenaar(s): Wasterlain, Marc
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00