Dominanten, de 2 - Sterrengoden

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Sterrengoden
Nieuw
Dominanten, de 2
Softcover
€ 9,95

Inhoud

In de nabije toekomst, na een epidemie die ‘de grote oerplaag’ wordt genoemd, is er een raadselachtig buitenaards ras naar onze planeet gekomen. Niemand weet waar deze ‘indringers’ vandaan komen of wat hun doel is omdat ze geen enkele interactie hebben met mensen. Wat we wel weten is dat de nabijheid van deze buitenaardse wezens vaak dodelijke reacties uitlokt: misselijkheid, paniek, migraine, droogte.
Geconfronteerd met deze immense dreiging, verdelen de overlevers zich in drie categorieën: degenen die hebben besloten om zich aan te passen en samen te leven met deze nieuwe soort, degenen die ervoor hebben gekozen zich te verzetten en iedereen die ze ontmoeten met geweld inschakelen voor hun zaak. En tot slot degenen die hen als goden zien en aanbidden.
Andrew Kennedy weigert een kant te kiezen, maar hij zal verschrikkelijke keuzes moeten maken om te proberen om degenen die hij liefheeft te redden.

Overige productgegevens

Held/serie: Dominanten, de
Reeks/Deel: Dominanten, de 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463737197
Scenarist(en): Runberg, Sylvain
Tekenaar(s): Toledano, Marcial
Genre(s): Science Fiction
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

Collector Pack
1. De grote oerplaag
3. Aardschok

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00