Dommel 39 - Een hemel op aarde

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Quasi nieuw

Exclusief - Dommel, de allersympathiekste striphond zal ongetwijfeld nooit de grote leegte kunnen vullen die de vroegtijdige dood van zijn geestelijke vader Dupa heeft achtergelaten.

Dommel en zijn oude baasje Semafoor blijven echter talloze lezers van 7 tot 77 jaar vermaken met hun grappen...
Ik zou graag tekenen tot de dood erop volgt, verklaarde Dupa kort voor zijn overlijden. Hoewel die wens jammer genoeg slechts gedeeltelijk in vervulling is gegaan, slaagde hij er desondanks in voor zijn talrijke bewonderaars een kleine voorraad smakelijke, niet eerder gepubliceerde gags achter te laten. Het waren er echter te weinig om een nieuw album te vullen, maar gelukkig had Dupa in zijn dertigjarige loopbaan enkele tientallen pagina┬┤s voor het weekblad Kuifje getekend die niet eerder in boekvorm waren verschenen. Deze leemte wordt nu opgevuld dankzij de uitgave van een 39ste album, waarin dit niet eerder gebundelde materiaal, dat velen met vreugde zullen ontdekken en dat anderen zich met ontroering zullen herinneren, bijeen is gebracht. Dit postume album is een verdiende hommage aan een van de populairste auteurs van de Negende Kunst, en tegelijk ook past het naadloos in een nog steeds springlevende reeks, want Dommel behoort nog altijd tot de stripfiguren die het vaakst op afgeleide producten worden afgebeeld.

Overige productgegevens

Held/serie: Dommel
Reeks/Deel: Dommel 39
ISBN: 9789055813964
Scenarist(en): Dupa (Luc Dupanloup)
Tekenaar(s): Dupa (Luc Dupanloup)
Genre(s): Humor, Kinderen
Uitgever: Lombard

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00