Don Vitalski - Collectie - De indringer

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De indringer
Nieuw
Don Vitalski - Collectie
Hardcover
€ 18,95

Inhoud

Het wordt geen gewone nacht in circus bulderdrang. Een indringer is het terrein binnengeraakt. Dat moet poortwachter Knekelman aan de directeur gaan rapporteren. De Irrelevantman, de andere bewaker, blijft achter om de poort én de Vampier van Circus Bulderdrang in het oog te houden. Wat niemand voorzien had, gebeurt: de Irrelevantman valt tijdens zijn taak in slaap, waardoor de Vampier kan ontsnappen. Hij gaat op zoek naar de vrouw met drie borsten én hij heeft een jachtgeweer!

In 1992 maakten aankomend scenarist en auteur Don Vitalski en de piepjonge tekenaar, muzikant en auteur Bent Van Looy het kloeke, redelijk absurde, maar geweldig spannende stripverhaal De indringer. Maar toen kwam de waan van de dag, het succes, het leven! Op kerstavond 2021 werd dit unieke verhaal tijdens een verhuis teruggevonden. Zo wordt, na een rijpingsproces van precies dertig jaar, De indringer eindelijk uitgegeven. Als een eenmalig klein wonder, als een circusact op zich.

Overige productgegevens

Held/serie: Don Vitalski - Collectie
Reeks/Deel: Don Vitalski - Collectie
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464341508
Scenarist(en): Vitalski, Don
Tekenaar(s): Looy, Bent van
Genre(s): Drama
Uitgever: Uitgeverij Vrijdag

In deze reeks

Het vrouweneiland

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00