Donald Duck - Spannendste avonturen 1 - Spannendste avonturen 1

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Sanoma heeft besloten de Grappigste Avonturen van Donald Duck te stoppen en te vervolgen onder de titlel De Spannendste Avonturen. Dit is het eerste deel van deze nieuwe reeks.

Donald Duck zou het liefst elke dag van de week lekker dagdromend in zijn hangmat willen hangen. Helaas heeft hij daar zelden tijd voor, want er is altijd wel ergens een avontuur waarin hij wordt meegesleurd door zijn familie en vrienden. Zo komt hij in deze eerste verzameling van zijn spannendste avonturen al tijdreizend terecht in het oude Atlantis, neemt het op tegen een ontspoorde uitvinding en gaat hij met oom Dagobert op jacht naar een gouden kroon.

Nee die hangmat zal Donald voorlopig niet van dichtbij zien! Helaas voor hem, maar gelukkig voor ons.

Overige productgegevens

Held/serie: Donald Duck
Reeks/Deel: Donald Duck - Spannendste avonturen 1
Scenarist(en): Anderson, Tom , Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Vicar (Victor Ríos)
Genre(s): Avontuur, Jeugd

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00