Donjon Avondschemer 104 - De dojo in de zon

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In het onstuitbaar uitdijend universum van de verschillende Donjon-reeksen - Ochtendgloren, Avondschemer, Zenit, Parade & Monsters - komt in de reeks Avondschemer de ondergang en het verval van de Donjon, de slottoren waarbinnen en waaromheen alle verhalen zich afspelen, uitgebreid ter sprake.

Onze vrienden, onder wie het onbeheerste konijn Marvin de Rode, zijn op reis in het eilanden- en atollenrijk van de nieuwe wereld. Aardig detail: in deze nieuwe wereld verplaats je je niet, je wacht eenvoudig tot de plek waar je naartoe wilt gaan, naar jou toe komt!

Marvin de Rode snapt er allemaal niets van en Koning Stof heeft zo zijn eigen problemen. Een draconistische tovenares en een sjamaan die de jeugd ouderwetse ideeën aanpraat eisen alle aandacht op, de relatie moeder-zoon en zoon-moeder komt stevig onder druk te staan. Om kort te gaan: absurdisme, avontuur en zinvol geweld (dat is Marvin wel toevertrouwd) wisselen elkaar in hoog tempo af.

Overige productgegevens

Held/serie: Donjon
Reeks/Deel: Donjon Avondschemer 104
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024530809
Scenarist(en): Sfar, Joann , Trondheim, Lewis
Tekenaar(s): Trondheim, Lewis
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Uitgeverij L

In deze reeks

101. Het drakenkerkhof
102. De vulkaan van Kwansuis
103. Armageddon
110. Het hoge noorden
111. Het einde van de Donjon
112. Demonenbestrijders

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00