Donjon Monsters 2 - De tranen van de reus

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De tranen van de reus
Nieuw
Donjon Monsters 2
Hardcover
€ 9,95

Inhoud

En wie komen we in dit verhaal tegen? De Wachter! En Alcibiades, die iets meelijwekkends heeft. Jammer genoeg, voor hem, staat medelijden hebben in zijn omgeving niet erg hoog op het prioriteitenlijstje. Deze keer wordt de arme Alcibiades een heftige overstroming verweten. De stortvloed van water, zo blijkt al snel, wordt veroorzaakt door de tranen van de reus Biscarra. De conclusie is eenvoudig: als de reus huilt, heeft hij verdriet. En als de reus verdriet heeft, moet hij worden getroost. En dat mag Alcibiades doen. Tot zijn grote ongenoegen. Het is - en dat blijkt ook in de praktijk - een levensgevaarlijke opdracht, ondanks de morele bijstand die Alcibiades van Jomanda krijgt ...

Hoe dat zal aflopen? Eerlijk gezegd doet dat er niet zo toe. Belangrijker is wat zich tussen het begin en het eind van dit verhaal afspeelt. Veel, is het enige juiste antwoord. Heel veel!

Overige productgegevens

Held/serie: Donjon
Reeks/Deel: Donjon Monsters 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789024554386
Scenarist(en): Trondheim, Lewis
Tekenaar(s): Larcenet, Manu
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Uitgeverij L

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00