Donjon Parade 5 - De GroGro-techniek

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De GroGro-techniek
Nieuw
Donjon Parade 5
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Een zorgvuldig bewaard geheim is het bepaald niet: Donjon Zenit is de ­bekendste Donjon-reeks. Minder bekend is dat in het onweerstaanbaar ­uitdijende en vooral absurde universum van de verschillende Donjon-reeksen (Ochtendgloren, Avondschemer, Zenit en Monsters) de ­verschillende ­perioden en hoofdrolspelers in de geschiedenis van de Donjon, de slottoren van de reeksnaam, uitgebreid worden belicht. In de ­verhalen in Donjon Parade is alle aandacht gericht op de lotgevallen van de eend Herbert en Marvin de draak, op de avonturen die ze beleven in de ­periode tussen Zenit 1 en 2.

Er komt al een week geen avonturier meer in de Donjon. Maar dan ­verschijnen er opeens drie krijgers die de monsters één voor één afslachten. Alleen GroGro kan ze tegenhouden. De krijgers zijn onder de indruk en ­vragen hem zijn vechttechniek te onthullen en met hen mee te gaan. Maar de Wachter is niet van plan zijn beste medewerker te laten gaan.

Overige productgegevens

Held/serie: Donjon
Reeks/Deel: Donjon Parade 5
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463064576
Scenarist(en): Sfar, Joann , Trondheim, Lewis
Tekenaar(s): Larcenet, Manu
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

In deze reeks

1. Een Donjon van karton
3. De dag van de pad

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

  • Akim Stripspeciaalzaak

    Ulgersmaweg 14
    9731 BS Groningen

    +31 (0)50 - 549 96 98
    info@akim.nl

  • Openingstijden

    Do. 09:00 — 18:00
    Vr. 09:00 — 18:00
    Za. 10:00 — 17:00