Donjon Ochtendgloren 98 - Nacht brengt onraad

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

"Nacht brengt onraad" is het tweede, onmogelijk te negeren Donjon-deel in het tijdperk Ochtendgloren. Dit is de reeks waarin de totstandkoming van de Donjon, de slottoren, de gebeurtenissen bepaalt.

Om te beginnen valt er het nodige recht te zetten. Eerst professor Fontaine. Hij meldt zijn student Hyancint dat zijn oom eens moet ophouden cadeaus te sturen. Anders gezegd, Fontaine laat zich heus niet omkopen. De net gearriveerde boomlange student Alcibiades valt met zijn neus in het studnetenleven. Niet studeren, maar zuipen is ter plekke het alledaagse motto. Het belangrijkste dat Alcibiades moet weten, is dat hij hard moet fluiten om de ober te roepen.

Overige productgegevens

Held/serie: Donjon
Reeks/Deel: Donjon Ochtendgloren 98
Taal: Nederlands
ISBN: 9789022538722
Scenarist(en): Trondheim, Lewis
Tekenaar(s): Trondheim, Lewis
Genre(s): Avontuur, Fantasy
Uitgever: Uitgeverij M

In deze reeks

83. Zonder geluid
84. Na de regen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00