Double 7 - Double 7

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Double 7
Nieuw
Double 7
Hardcover
€ 18,99

Inhoud

De winter van 1936. Spanje zit in volle oorlog: de Republikeinen staan recht tegenover de Nationalisten van Franco. Stalin wil de Spaanse regering helpen en levert verschillende Moscagevechtsvliegtuigen aan de Republikeinen. Roman Kapulov is een van de piloten die door Rusland worden meegestuurd. Hij haalt de ene overwinning na de andere, wat hem de bijnaam de Vliegenkoning oplevert. Als Spaanse soldaten een groepje kloosterlingen brutaal aanpakt, komt Roman tussenbeide. Daarbij ontmoet hij de mooie Lulia Montago, een jonge milicienne met een gevaarlijke reputatie. Een blik volstaat opdat de twee halsoverkop verliefd worden op mekaar.
Maar Spanje is hun liefde niet goed gezind. Verraad, complotten, de strategische belangen van de sovjets en van de nazi's - je weet niet goed meer op wie je nog kunt rekenen ... Zijn de gevoelens van Roman en Lulia sterk genoeg om de horror van de oorlog te overleven?
Een liefdesverhaal in het luchtruim boven de Spaanse burgeroorlog. Na Mezek een nieuwe vliegtuigstrip van Yann (Edelweiss, Berentand) en André Juillard (7 levens van de sperwer, Blake & Mortimer, Het dagboek - Na de regen).

Overige productgegevens

Held/serie: Double 7
Reeks/Deel: Double 7
ISBN: 9789085585626
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Juillard, André
Genre(s): Avontuur, Oorlog, Romantiek, Vliegtuigen
Uitgever: Dargaud

Ook beschikbaar

Double 7
Nieuw
Double 7
Softcover
€ 11,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00