Dracula (Croci) 1 - Vlad Tepes - Prins van Walachije

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Vlad Tepes - Prins van Walachije
Nieuw
Dracula (Croci) 1
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Bram Stoker - Bent u bijgelovig, mijn beste? De archivaris - In theorie niet neen, ik hecht geen enkel geloof aan die zaken, mijnheer! Nochtans, ik heb mijn eigen onderzoek gevoerd.

In een harde, schrikwekkende atmosfeer beleven we de geboorte van de mythe van Dracula. Een album waarin het talent van Pascal Croci tot zijn volle ontwikkeling komt en tegelijk een hommage aan de gotische/fantasy literatuur.

Pascal Croci woont in Aveyron. Zijn doorbraak kwam er dank zij "Auschwitz", een stripalbum dat in Frankrijk bekroond werd met de "Prix Jeunesse de l'Assemblée Nationale". Hij tekende verschillende jaren voor de religieuze persmedia voor hij naam maakte met eigen werk.

Françoise-Sylvie Pauly schreef "L'invitée de Dracula", een vervolg op de beroemde roman van Bram Stoker. Zij werkte mee aan de uitwerking van het scenario van "Dracula: Vlad Tepes - Prins van Walachije", maar hielp ook bij het schrijven van andere gotische albums van Pascal Croci: "Gloriande van Thémines" en "Lady Tara Cornwall".

Overige productgegevens

Held/serie: Dracula
Reeks/Deel: Dracula (Croci) 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789085520429
Scenarist(en): Croci, Pascal , Pauly, Francoise-Sylvie
Tekenaar(s): Croci, Pascal
Genre(s): Horror
Uitgever: SAGA Uitgeverij

In deze reeks

Dracula

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00