Dragon Ball - Bundeling 7 - Bundel 07

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In een fantastische wereld die op onze aardbol gelijkt en die
bevolkt is door zonderlinge wezens leeft een supersterk
jongetje. Op een dag ontmoet hij een jong meisje die op zoek is naar zeven mysterieuze kristallen bollen. Men zegt dat wie de zeven bollen verenigt, een draak mag oproepen die zijn wens zal vervullen. Op hun weg zullen de twee avonturiers een varken ontmoeten die van gedaante kan verwisselen en die daarvan geniet om de meisjes van een dorp te ontvoeren. Later zullen onze twee helden een zwerver tegenkomen die de vechtkunsten beoefent en die ziekelijk verlegen is tegenover meisjes. En dat is nog maar pas het begin van een grote avontuur vol met lotgevallen, humor en formidabele
gevechten. Deze lang verwachte ‘ultimate’ editie van Dragon Ball komt eindelijk uit! Voor de eerste keer wordt de meest gelezen en verkochte manga ter wereld in een Nederlandstalige luxe-editie uitgegeven. Het kwaliteitspapier, de nieuwe covers en vooral de pagina’s zoals ze toen werden ingekleurd, maken er een opmerkelijke editie van. De vertaling werd daarbij ook verbeterd.

De grootste Manga bestseller is terug in een ultieme uitgave!

Overige productgegevens

Held/serie: Dragon Ball
Reeks/Deel: Dragon Ball - Bundeling 7
ISBN: 9789069697833
Scenarist(en): Toriyama, Akira
Tekenaar(s): Toriyama, Akira
Genre(s): Filmstrip, Kinderen
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00