Drakendynastie 1 - De woede van Ying Long

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

De nieuwe serie van Civiello neemt ons mee naar de aziatische middeleeuwen.
China, 11de eeuw. Verblind door zijn hunkering naar onsterfelijkheid neemt keizer Renzong van Song een Feniks gevangen, een heilig dier. Hierdoor haalt hij de woede van de draak Ying Long op de hals. De daaropvolgende chaos zal een imperium omverwerpen. De orde van het universum is verstoord.
Slechts één offer zou de grote draak van mening kunnen veranderen, iets van onschatbare waarde voor de keizer... Hij kan zijn zoon opofferen, de enige erfgenaam van de Song-dynastie!
In z’n nieuwe serie neemt toptekenaar Civiello ons mee naar het oude China, waar realiteit en legenden nauw met elkaar verbonden zijn.

Overige productgegevens

Held/serie: Drakendynastie
Reeks/Deel: Drakendynastie 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088102035
Scenarist(en): Herbeau, Helene
Tekenaar(s): Civiello, Emmanuel
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00