Drakendynastie 3 - De Gevangenis der Zielen

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In het oude China verlangde de Zoon van de Hemel naar het meest onwaarschijnlijke: de onsterfelijkheid! De Song keizer brak de universele orde door de grootste heiligschennis te plegen: de karmische bondgenoot van een van de negen hemelse draken stelen: de Feniks.
Deze daad lokt de woede uit van de draak Ying Long, de meester van de winden en de regen. Hij stort het Middenrijk in de chaos: Duistere tijden kondigen zich aan...
Keizer Rensong van de Song is niet meer, maar de woede van de draak Ying Long duurt onverminderd voort ... De feniks blijft stil. De Xia-troepen hebben de Gansù-gebieden bezet. Het Middenrijk kleurt opnieuw bloedrood!
Midden in deze ravage woedt nog een ander gevecht ...
Een gevecht dat vrede zou kunnen brengen, dat het evenwicht zou herstellen en dat de Feniks opnieuw zou doen zingen!

Overige productgegevens

Held/serie: Drakendynastie
Reeks/Deel: Drakendynastie 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088104763
Scenarist(en): Herbeau, Helene
Tekenaar(s): Civiello, Emmanuel
Genre(s): Geschiedenis
Uitgever: Daedalus

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00