Drakko 1 - De dertiende horde

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De dertiende horde
Nieuw
Drakko 1
Hardcover
€ 22,50

Inhoud

Na het uitstekende Luxley volgt in de Graphic Novel Collection van Dark Dragon Books een andere reeks van scenariste Valérie Mangin die een integraal jasje krijgt aangemeten. De Gesel Gods betekende de eerste samenwerking tussen de Française en Aleksa Gajic. Bij het Quadrants-label van Soleil dient zich hun volgende spruit aan: Drakko, met de slagzin "Zij die leven met het Drakenvuur, zullen vergaan door het Drakenvuur."
Net als De Gesel Gods speelt het verhaal zich op een andere planeet af. Dankzij de Kraken verovert de dertiende horde met succes de planeet Orchis waarmee het nog meer de superioriteit van het rijk bestendigt. Maar een profetie voorspelt dat de Kraken zich tegen zijn meester zal keren. Er moet snel gehandeld worden om het lot te doen keren. De jonge krijger Drakko is ondertussen op weg naar huis om zijn avonturen aan zijn jongere broers te vertellen, zijn verloofde te huwen en zijn ouders trots te maken. Uit handen van heerser Zarkelh krijgt hij tijdens een ceremonie het ei van zijn eigen toekomstige draak. Zarkelh is tevens het baasje van de Kraken.

Overige productgegevens

Held/serie: Drakko
Reeks/Deel: Drakko 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789088103971
Scenarist(en): Mangin, Valérie
Tekenaar(s): Gajic, Aleksa
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Daedalus

In deze reeks

2. De nevelvlek van de slangen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00