Droom van Jeruzalem, de 1 - De Heilige militie

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Ik ben het geheime oog van God. Jij wordt zijn sterkste arm!

Karlis, door iedereen 'Zwarte Lijf' genoemd, is een huurling zonder scrupules en nog onoverwonnen. Op een dag, bij de plundering van een kerk, krijgt hij van God een opdracht: hij moet het christelijk geloof verdedigen met zijn leven. Samen met een machtige Normandische heer richt hij een eliteleger op: de heilige militie!

Pas wanneer hij Hermance Languedolce terugvindt en ontvoert, beseft hij hoe hij zijn droom waar kan maken om het Heilige Land te bevrijden. Karlis ziet in hoe machtig de 'valse' profeet wel is. En alleen hij, 'Zwarte Lijf', is in staat Hermances krachten te openbaren.

Overige productgegevens

Held/serie: Droom van Jeruzalem, de
Reeks/Deel: Droom van Jeruzalem, de 1
ISBN: 9789031428625
Scenarist(en): Thirault, Philippe
Tekenaar(s): Marty, Lionel
Genre(s): Geschiedenis, Oorlog
Uitgever: Dupuis

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00