Duellist, de 1 - Het eerste bloedbad

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het eerste bloedbad
Nieuw
Duellist, de 1
Softcover
€ 8,95

Inhoud

Huurling en samoerai tegelijk, gedreven door zucht naar zowel goud als eer. Antoine Velayne is één van de beste zwaardvechters in het Parijs van Lodewijk XIV. Vergezeld door Masao, zijn spirituele vader uit het verre Japan, verhuurt hij zijn diensten aan klanten die rijk genoeg zijn om een vechtjas in te huren, die als plaatsvervanger in duels zijn leven waagt. Tot de dag dat de duistere schaduw van baanbrekende alchemie zijn leven volledig op z’n kop zet. Dan komt er heel wat meer op het spel te staan.

Antoine Velayne haalt zich heel wat problemen op de hals door zijn zwaard te steken in zaken waarmee hij velen tegen zich in het harnas jaagt. Langzaam dringt tot de zwaardvechter door dat zijn vele tegenstanders jagen achter het best bewaarde geheim van alchemisten: de steen der wijzen. Heen en weer geslingerd tussen politiek en fantasie zal zijn zwaard maar weinig rust gegund zijn.

Overige productgegevens

Held
Duellist, de

Reeks/Deel
Duellist, de 1

ISBN
9789460788819

Scenarist(en)
Herzet, Emmanuel

Tekenaar(s)
Coppola, Alessio

Genre(s)
Historisch

Uitgever
Dark Dragon Books

Productgroep
Stripboeken

In deze reeks

2. Van glas en staal...
3. Kettingreactie

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00