Duivels van Alexia 1 - De erfenis

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Het Centrum voor Research naar Paranormaliteit en Satanisme (CRPS) is een onopvallend instituut ter bestrijding van occulte fenomenen. De dag waarop de jonge Alexia er gaat werken, komt haar leven in een stroomversnelling. Want haar talent als exorciste, dat ze nog niet helemaal onder controle heeft, is haar belangrijkste gereedschap, maar ook de oorzaak van haar problemen.

Omringd door de beste specialisten op het gebied van occulte wetenschappen, speelt onze heldin de rol van een echte detective. De traditionele misdadigers worden echter vervangen door de krachten van het Kwaad.

Overige productgegevens

Held/serie: Duivels van Alexia, de
Reeks/Deel: Duivels van Alexia 1
ISBN: 9789031425679
Scenarist(en): Dugomier (Vincent Lodewick)
Tekenaar(s): Ers, Benoît
Genre(s): Avontuur
Uitgever: Dupuis

Ook beschikbaar

De erfenis
Nieuw
Duivels van Alexia 1
Softcover
€ 34,95

In deze reeks

De erfenis - persdossier

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00