Arcadia Archief 52 / Duivels van Alexia, de (Arcadia) 2 - Tranen van Bloed

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Tranen van Bloed
Nieuw
Arcadia Archief 52 / Duivels van Alexia, de (Arcadia) 2
Luxe
€ 48,00

Uitgave omschrijving

Uitvoering: hardcover met blauwe linnen rug verpakt in een luxueuze doos met 2 gesigneerde kleurenprenten
Oplage: 50 ex. genummerd & gesigneerd

Inhoud

De klok tikt voor Alexia en de andere leden van het CRPS. Vooralsnog slagen ze er niet in de paranormale verschijnselen een halt toe te roepen die sinds enige tijd het land in rep en roer zetten. Nieuwe vreemde tekens die de kop opsteken en een onheilspellende boodschap van medium Paolo Capaldi, doen de onrust alleen maar verder toenemen binnen het team van de jonge exorciste. Hoever is Alexia bereid te gaan om het evenwicht te herstellen, zonder daarbij de veiligheid van haar teamleden op het spel te zetten?

Met ‘Tranen van bloed’ naderen we het einde van de bovennatuurlijke avonturen van de blonde heldin, die de lezers ondertussen al zes delen aan hun stoel gekluisterd houden. Tekenaar Benoît Ers en scenarist Vincent Dugomier slagen er andermaal in 46 pagina’s lang de spanning op te bouwen, alvorens tot de ultieme climax te komen. Ultiem? Nee, dat nog niet, daarvoor moeten we nog even geduld voor hebben tot het laatste deel van deze spannende reeks binnen enkele Jaren bij vzw Arcadia van de drukpers rolt.

Met ‘De duivels van Alexia’ zijn Ers en Dugomier er, net zoals bij hun succesverhaal ‘Kinderen in het verzet’, erin geslaagd een vlot lezende reeks te creëren die zowel jong als oud weet aan te spreken.

Overige productgegevens

Held/serie: Duivels van Alexia, de
Reeks/Deel: Arcadia Archief 52
Subreeksen/Deel: Duivels van Alexia, de (Arcadia) 2
ISBN: 9789491657610
Scenarist(en): Dugomier (Vincent Lodewick)
Tekenaar(s): Ers, Benoît
Genre(s): Avontuur, Thriller
Uitgever: Arcadia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00