Duke 7 - Dit is mijn wereld niet

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Uitgave omschrijving

Genummerde en gesigneerde prent, oplage van 50. Naast de reguliere prent bevat dit exemplaar een extra prent, een schetspagina.

Inhoud

Terug in Californië heeft Duke zijn doel bereikt: hij zal Peg eindelijk uit de klauwen van King kunnen bevrijden. Maar zodra hij nog maar een paar stappen in de stad heeft gezet, belandt hij achter de tralies, waar Manolito hem vindt. De mystieke, bloeddorstige kolos stelt hem een vreemde deal voor: hij haalt hem uit de gevangenis als Duke toegeeft dat ze beiden tot dezelfde soort demonen behoren. Als Duke het doel wil, zal hij ook de middelen moeten accepteren! Want is het beste wapen van de duivel niet de waarheid?

Overige productgegevens

Held/serie: Duke
Reeks/Deel: Duke 7
Uitgavereeks: Hermann - Luxe
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Yves H. (Yves Huppen)
Tekenaar(s): Hermann (Huppen)
Genre(s): Western
Uitgever: Fantasia

Ook beschikbaar

Dit is mijn wereld niet
Nieuw
Hermann - Luxe
Luxe
€ 85,00
Dit is mijn wereld niet
Nieuw
Duke 7
Softcover
€ 9,99
Dit is mijn wereld niet
Nieuw
Duke 7
Hardcover
€ 17,99

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00