Edelweiss Pakket - Edelweiss 3 + Pin-up Wings 3 Verzamelpakket

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Edelweiss 3 + Pin-up Wings 3 Verzamelpakket
Nieuw
Edelweiss Pakket
Hardcover
€ 39,95

Inhoud

2 boeken, 3 prenten + Pin up display

Edelweiss:
1918. Al vier jaar lang is er een mondiale slachtpartij gaande. Het Franse volk gaat ten onder in een maalstroom van bloed, modder, prikkeldraad en wanhoop... Achter het front verkeren de Parijzenaars elke nacht in grote angst voor de aanvallen van de verschrikkelijke Gotha’s, die enorme Duitse bommenwerpers. Het ziekenhuis waar Henri Castillac wordt verzorgd, is niet gespaard gebleven voor hun verwoestende bombardementen. Henri ligt machteloos in zijn ziekenhuisbed, en betreurt het eens te meer dat hij van identiteit heeft gewisseld met zijn tweelingbroer.

Pin-up Wings 3
Mooie vrouwen en glimmende vliegtuigen om bij weg te dromen!
Als het aan Romain Hugault ligt, leven we nog steeds in de eerste helft van de twintigste eeuw. In zijn verhalen van De Nachtuil, Edelweiss en Boven de wolken, zijn het niet alleen de
vrouwen die zich van hun meest sexy kant laten zien. Het zijn vooral de gestroomlijnde vormen van de metalen vliegijzers die de show stelen. In Pin-Up Wings brengt Hugault beiden schoonheden samen voor de mooiste, heetste en lekkerste plaatjes waar je uren naar kunt blijven kijken.

Overige productgegevens

Held/serie: Edelweiss
Reeks/Deel: Edelweiss Pakket
Taal: Nederlands
Scenarist(en): Yann (Yannick le Pennetier)
Tekenaar(s): Hugault, Romain
Uitgever: Silvester Strips & Specialities

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00