Eden Hotel 1 - Ernesto

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Ernesto
Nieuw
Eden Hotel 1
Hardcover
€ 14,95

Inhoud

De jeugdjaren van Ernesto 'Che' Guevara

Ernesto Guevara Lynch senior en zijn zoon, die later de alombekende Che Guevara zou worden, zijn beiden actieve leden van Acción Argentina, een geheime groepering die de activiteiten van de nazi¿s in haar land nauwlettend in het oog houdt. Tijdens de Tweede Wereldoorlog nemen ze het heldhaftige besluit om te infiltreren in het Eden Hotel, een vermeend nazi-bastion waar zij enkele jaren eerder als gezin verbleven hadden.
Ernesto laat zich aanwerven door de hotelmanager om het golfterrein aan te leggen. Zijn dertienjarige zoon maakt van de gelegenheid gebruik om de vriendschapsbanden weer aan te knopen met Helena Werner, zijn vroegere kindermeisje. Via Helena, die werkzaam is als radio-operatrice voor de SS, krijgt de jonge Che vertrouwelijke informatie in handen. Zal hij uit de klauwen kunnen blijven van de op wraak beluste Reynard? Want deze jonge nazi, een protegé van Goebbels, heeft immers ook een oogje op de knappe Helena Werner ...

Overige productgegevens

Held/serie: Eden Hotel
Reeks/Deel: Eden Hotel 1
ISBN: 9789030367383
Scenarist(en): Agrimbau, Diego
Tekenaar(s): Ippoliti, Gabriel
Genre(s): Roman
Uitgever: Casterman

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00