Eed van staal, de 2 - De val van de Krijgsheren

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De val van de Krijgsheren
Nieuw
Eed van staal, de 2
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Terwijl de volkeren van het uitgestrekte land herstellen van de burgeroorlog die hun land heeft verwoest, wordt een van de helden van het conflict vermoord in het hart van de stad Torrède. Estella Ascensal, een jonge assistent van de wacht met speciale vaardigheden, wordt door de militie te hulp geroepen om de moord te onderzoeken. Op hetzelfde moment verlaat Aelis Mendigal, voormalig strijder van Torrède, de stad. Zij moet een schrijver zoeken die is verdwenen aan de grenzen van de Onarch-provincies.
Terwijl de een in de buik van de stad duikt om geheimen te ontrafelen, zal de ander de Romanis vergezellen in de voetsporen van de voorbije oorlog.

Het einde van zijn reis zal ook het einde van hun illusies zijn. Want wat als de helden van het volk niets anders waren dan oorlogsmisdadigers die in staat waren tot de meest verachtelijke daden om hun roem te beschermen?

Overige productgegevens

Held/serie: Eed van staal, de
Reeks/Deel: Eed van staal, de 2
Taal: Nederlands
ISBN: 9789463739191
Scenarist(en): Marcé, Gwenaël
Tekenaar(s): Ferrari, Elisa
Genre(s): Fantasy
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

1. Een valse glorie

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00