Elfquest 64 - Dromentijd 3

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

In het huidige verhaal van Elfquest hebben de elfen een tandzwijn gevangen dat ze met z’n allen verorberen. Krim en Skot besluiten na het eten om zich ook nog tegoed te gaan doen aan het eten dat mensen aan het roosteren zijn iets verderop in het bos. Helaas gaat de ontmoeting met de mensen niet helemaal zoals gepland en Skot komt onder de brandwonden te zitten. Om Skot’s pijn te verzachten laat Spies ook Skot zijn dromen vertellen. Als Krim en Skot vervolgens door Snijer gestraft worden voor hun ongehoorzaamheid opent dat wel de ogen van de twee teruggangers...

Overige productgegevens

Held/serie: Elfquest
Reeks/Deel: Elfquest 64
Scenarist(en): Pini, Wendy , Pini, Richard
Tekenaar(s): Pini, Richard
Genre(s): Fantasy

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00