Ella Mahé 1 - Het Meisje met twee verschillende ogen

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het Meisje met twee verschillende ogen
Nieuw
Ella Mahé 1
Hardcover
€ 15,95

Inhoud

Ella Mahé is een fascinerende reeks geschreven door Maryse en Jean-François Charles. De cyclus zal bestaan uit vier delen en leidt ons rond door het moderne en het antieke Egypte. De delen worden getekend door vijf tekenaars. Jean-François Charles neemt de passages die in het heden spelen voor zijn rekening, terwijl de historische episodes door vier verschillende tekenaars worden verzorgd. André Taymans bijt de spits af in deel 1 die handelt over de ontdekking van het graf van Toetanchamon. Daarna zijn Francis Carin (over het graven van het Suezkanaal), Brice Goepfert (de middeleeuwen) en Christophe Simon (de oudheid) aan de beurt.

In 'Het meisje met twee verschillende ogen' maken we kennis met titelheldin Ella Mahé. Ze restaureert oude manuscripten. In opdracht van het museum van Caïro gaat ze naar enkele beroemde vindplaatsen van het oude Egypte. In Aboe Simbel ontmoet ze de archeoloog Thomas Reilly, de kleinzoon van Henry Reilly die in de jaren 1920 met het team van Howard Carter het graf van Toetanchamon blootlegde. In het voetspoor van zijn vader onderzoekt Thomas het graf van een prinses uit de achttiende dynastie. Deze naamloze prinses had twee verschillend gekleurde ogen: het ene bruin, het andere blauw. Net als de ogen van Ella Mahé.

Overige productgegevens

Held/serie: Ella Mahé
Reeks/Deel: Ella Mahé 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789069698571
Scenarist(en): Charles, Jean-François , Charles, Maryse
Tekenaar(s): Taymans, André
Genre(s): Avontuur, Reizen
Uitgever: Glénat

In deze reeks

2. Woestijnprinses

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00