En mijn vader waande me dood - En mijn vader waande me dood

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

En mijn vader waande me dood
Nieuw
En mijn vader waande me dood
Hardcover
€ 19,95

Inhoud

Als je graag wat van de wereld wilt zien, moet je eens een psychiatrische inrichting bezoeken. Of dit boek lezen! 25 jaar geleden overleed Pierre Ummels, die vrijwel zijn gehele leven kampte met bipolariteit en de laatste 19 jaar van zijn leven sleet in een psychiatrische inrichting. Zoon Noël Ummels en schoondochter Liesbeth Waijers tekenen zijn verhaal op in de beeldroman ‘En mijn vader waande me dood’. Hoewel zijn leven een aaneenschakeling van tragedie en tegenslag was, is de toon licht en het tekenwerk speels: een contrast dat de vertelling versterkt. Ontroerend, meeslepend, maar ook grappig.

Noël Ummels werkt als eindredacteur, journalist en columnist voor Het Financieele Dagblad en Quote. Hij schreef de strips Alternative Facts, Carbeau en Songs of Silence, waarvan korte verhalen in NRC verschenen. Liesbeth Waijers volgde de kunstacademie en maakt met het boek En mijn vader waande me dood haar debuut als striptekenaar.

“Dit is een graphic novel die ik wil lezen, niet alleen vanwege de vorm, met een naar houtskooltekeningen neigende stijl, maar ook zeker vanwege het onderwerp: een manisch-depressieve vader die zijn gezin verloor.” - Abdelkader Benali, schrijver

Overige productgegevens

Held/serie: En mijn vader waande me dood
Reeks/Deel: En mijn vader waande me dood
Taal: Nederlands
ISBN: 9789464860115
Scenarist(en): Ummels, Noël
Tekenaar(s): Waijers, Liesbeth
Genre(s): (auto)biografie, Drama, Maatschappij
Uitgever: Personalia

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00