EPHAMERON - Collectie - Weg

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Weg
Tweedehands, quasi nieuwstaat
EPHAMERON - Collectie
Softcover
€ 16,50

Inhoud

Een jonge vrouw werkt aan een kinderboek. Ze vertelt daarin over een meisje en een man, Kleine Vos en Beer. Die ontmoeten elkaar af en toe op een vaste stek – een bank – in een stadspark.
De schrijfster heeft moeite haar boek af te ronden, want ze gebruikt het verhaal ook om helderheid te scheppen in haar eigen leven.

Is zijzelf het meisje? Wie is dan Beer en waarom ging hij weg? Voor de lezer die over haar schouder meeleest, roept elk antwoord nieuwe vragen op.Een jonge vrouw werkt aan een kinderboek. Ze vertelt daarin over een meisje en een man, Kleine Vos en Beer. Die ontmoeten elkaar af en toe op een vaste stek – een bank – in een stadspark.

De schrijfster heeft moeite haar boek af te ronden, want ze gebruikt het verhaal ook om helderheid te scheppen in haar eigen leven.

Is zijzelf het meisje? Wie is dan Beer en waarom ging hij weg? Voor de lezer die over haar schouder meeleest, roept elk antwoord nieuwe vragen op.

Overige productgegevens

Held/serie: EPHAMERON - Collectie
Reeks/Deel: EPHAMERON - Collectie
ISBN: 9789076708997
Scenarist(en): Oudheusden, Pieter van
Tekenaar(s): Ephameron (Eva Cardon)
Uitgever: Bries

In deze reeks

Wij twee samen
Nooit meer alleen

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00