Eppo - Stripblad 2017 20 - Eppo Stripblad 2017 nr 20 (+ gratis entreebewijs voor Stripfestival Breda)

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Eppo Stripblad 2017 nr 20 (+ gratis entreebewijs voor Stripfestival Breda)
Nieuw
Eppo - Stripblad 2017 20
Softcover
€ 4,25

Inhoud

Hij was al aangekondigd en in de nieuwe Eppo trakteren we je meteen op een dubbele aflevering van Undertaker - De schaduw van Hippocrates. De schurk uit het vorige verhaal De reus van Sutterkamp, is op de vlucht en Crow zit hem op de hielen.

Maar Undertaker is niet de enige nieuwe strip in Eppo. Vanaf dit nummer kun je ook genieten van de komische puzzelstrip Kaderman. En die is niet uit teleggen, maar moet je zelf beleven.

Cor Morelli heeft weer een Open Dossier: De Vlucht, waarvan de oplossing voor Eppo lezers haarfijn door Aloys Oosterwijk uit de doeken wordt gedaan. Wij vinden deze aflevering overigens een van de sterkste die we in Eppo hebben mogen publiceren, dus een echte aanrader.

Natuurlijk ontbreekt President Trump niet, met gastoptredens van Halle Berry, Roseanne Barr, Emmanuel Macron en Brigitte Bardot. En de kers op de taart is een nieuw avontuur van Floris van Dondermonde waarin Robbie H. steelt van de armen om aan de rijken te geven.

En dan genieten we natuurlijk weer van onze vaste series als RoodhaarElsjeEugéneDirkjanGame OverEsther Verkest40 HoursDe RidderRhondaSigmundFlippie FlinkArgus en Eppo.

OJA: bij dit nummer zit ook een entreebewijs voor Stripfestival Breda.

Overige productgegevens

Held/serie: Eppo
Reeks/Deel: Eppo - Stripblad 2017 20
Scenarist(en): Diverse scenaristen
Tekenaar(s): Diverse tekenaars
Genre(s): Magazine
Uitgever: Don Lawrence Collection

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00