Esther Verkest 15 - Wonder der waanzin

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Wonder der waanzin
Nieuw
Esther Verkest 15
Softcover
€ 10,95

Inhoud

Beste Esther,

Proficiat met je nieuwe album Wonder der Waanzin, een verzameling avonturen waar mannen alweer voor de bijl gaan voor je sterk aangezette ronde lijnen. Het is intussen geen geheim meer dat je een rolmodel bent geworden. Zoekt niet elke vrouw naar de Esther in zich? Wilt niet elke vrouw door de goede fee eens voor een nacht omgetoverd worden tot een wellustig exemplaar met twee flinke pompoenen? (Oh ja, dat mag met glazen designerschoenen. goede fee, maar is zelfs geen must.) Ik denk dat een bal met Esther-kostuum ook steevast met klokken zou eindigen...

Maar het moet gezegd, het zijn met enkel je cola-flesje-vormen waar vrouwen zich gesterkt door zouden voelen. Het is natuurlijk ook je vuurrode haar. En ik kan het weten als collega ginger. We zijn uniek. Zo uniek dat we elkaar op straat stiekem misschien liefst negeren. want per vriendengroep. per klas of per werkvloer is er maar plaats voor één roodharige. We zijn het niet gewoon om die plaats met een andere rosse te delen. Maar naast een lichte rivaliteit - puur uit onwennigheid - zijn we natuurlijk ook een tof en exclusief clubje waar wannabe's niet bij horen, Bekering door middel van rode haarverf wordt niet aanvaard. Niet omdat we van slechte wil zijn, maar omdat onze rode haardos enkel het topje van de ijsberg is.

Gingers bezitten krachten waardoor het je niet verwondert dat Esther zich op geen enkel moment uit het lood laat &aan. Ten eerste, wij zijn gelukkiger. la, ook in de donkerste wintermaanden zijn we moeiteloos happy. Wij maken namelijk veel sneller vitamine D aan dan andere stervelingen. Bij Esther uit zich dat niet meteen in een uitbundig enthousiasme. maar ze is content in het leven. Tenzij je het waagt haar te beledigen... Dan krijg je een deur tegen je neus, een zweepslag op je billen en een knuppel op je kop. Roodharigen doen het goed op adrenaline. In gevaarlijke situaties trekken wij ons uil de slag en kunnen wij ons ontpoppen &s een echte superheld. Esther heeft van deze genetische toot al handig gebruik gemaakt wanneer ze oog in oog stond met aliens, verwarde professors met snode plannen en wilde sjamanen. Ze bewaart steeds haar cool. Als je vast-zit op een onbewoond eiland word je dus maar best goeie vriendjes met deze dame, want dan mag je er op rekenen dat je gered zal worden. En dat rode vrouwen vuriger zouden zijn, tja dat bewijst Esther zonder een tekening bij te maken... (tenzij eentje van Kim Duchateau).

Je ziet, het echte geheime wapen van Esther zit hem net aan de bolle voorkant, maar aan de binnenkant: het rosse gen MCt R. Dus de volgende keer dat ei nog eens een goede fee op bezoek komt, en je wil een spannende nacht vol avontuur maar zonder complicaties. vraag dan naar wat ros bloed. Want ros bloed... euhm... oplost goed.

- Clara Cleymans-

Overige productgegevens

Held
Esther Verkest

Reeks/Deel
Esther Verkest 15

ISBN
9789492672223

Scenarist(en)
Kim (Kim Duchateau)

Tekenaar(s)
Kim (Kim Duchateau)

Uitgever
Oogachtend

Productgroep
Stripboeken

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00