Falklands 3 - Met vlag en wimpel

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud

Mei 1982. Argentinië en het Verenigd Koninkrijk vechten een meedogenloze oorlog uit om zeggenschap over de Falkland eilanden.

In deze ijzige hel, 1000 kilometer van de kust verwijderd, maken de Falcons - bijnaam van Argentijnse piloten - voor het eerst in hun geschiedenis een luchtoorlog mee. Ze vliegen in verouderde toestellen en beschikken niet over goede uitrusting, noch over ervaring. Toch nemen ze het op tegen de machtige Britse vloot, waarmee ze een heldhaftige pagina toevoegen aan de luchtvaartgeschiedenis.

De verhalen in deze serie zijn gebaseerd op de getuigenissen van Argentijnse piloten die de oorlog om de Falklands (Malvinas voor de Argentijnen) overleefden.

Overige productgegevens

Held/serie: Falklands
Reeks/Deel: Falklands 3
Taal: Nederlands
ISBN: 9789460789373
Scenarist(en): Barron, Nestor
Tekenaar(s): Taborda, Walther
Genre(s): Historisch, Oorlog
Uitgever: Dark Dragon Books

In deze reeks

Falklands Collector's Pack
Pakket 1-3
1. Skyhawk
2. Pucara

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00