Familie in oorlog, een 1 - Het verloren land

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

Het verloren land
Nieuw
Familie in oorlog, een 1
Hardcover
€ 18,50

Inhoud

Identiteit kan een trots zijn, of een misdaad.

Een jonge dynamische manager die verslaafd is aan sociale media, besluit een week "vakantie" door te brengen in sanatorium XXX. Op een avond ontmoet hij zijn kamergenoot, de heer Engel, de zoon van een belangrijke wijnboer in de regio Colmar. Nadat hij hem een ​​heerlijke Riesling heeft laten proeven, vertelt deze hem de geschiedenis van zijn familie, in de Elzas van 1940.

De regio stortte in elkaar toen het Derde Rijk na de duidelijke overwinning van de nazi's en na achtereenvolgens Duits te zijn geweest dan Frans. Tussen arrestaties, de restricties, het verkleden als nazi en het begin van de Gestapo-jacht op Joden, kwamen identiteitsspanningen weer naar boven in een regio die al constant verscheurd was tussen de twee culturen.

Het verhaal van de Engelsen was het tragische verhaal van een gezin als elk ander. Van een familie in oorlog. Tegen de geschiedenis, tegen zichzelf. Stéphane Piatzszek en Espé brengen ons met deze reeks een verhaal over de heldenmoed van de Fransen en Fransen gevangen in de oorlog tijdens de bezetting.

Een romantische familiesaga.

Overige productgegevens

Held/serie: Familie in oorlog, een
Reeks/Deel: Familie in oorlog, een 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789491366635
Scenarist(en): Piatzszek, Stéphane
Tekenaar(s): Espé (Sébastien Portet)
Genre(s): Oorlog, Roman
Uitgever: INdruk

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00