Explora (Collectie) - Fawcett: De verloren steden van de amazone

Dit artikel is mogelijk leverbaar
Dit item is (momenteel) niet leverbaar via onze distributeur. Aangezien we nog niet de tijd hebben gevonden om onze gehele voorraad op de site te koop te zetten, kan het zijn dat we het artikel toch kunnen leveren. Mocht u navraag willen doen naar dit artikel, schroom dan niet ons hierover een vraag te stellen.

Inhoud


Voortgedreven door een hersenschim, over de kronkelende stromen van de jungle...

Na diverse voorbeeldige expedities waarop hij Zuid-Amerika voor de Royal Geographical Society verkent en in kaart brengt, raakt kolonel Percy Harrison Fawcett ervan overtuigd dat er midden in het reusachtige Amazonegebied een verloren stad ligt. Zijn aan zekerheid grenzende vermoeden verandert in een obsessie wanneer hij de aantekeningen van een oude conquistador vindt die het bestaan van de "stad Z" bevestigt. Deze man, die de inspiratiebron is van zowel romans van Arthur Conan Doyle als de Indiana Jonesfilms van Steven Spielberg, stort zich in een dolle zoektocht ten koste van zijn vrienden, zijn werk en zijn gezin. In 1925 waagt hij een ultieme poging met de twee laatste personen die nog in hem geloven: zijn zoon en diens beste vriend...

Overige productgegevens

Held/serie: Fawcett
Reeks/Deel: Explora (Collectie)
ISBN: 9789069699547
Scenarist(en): Clot, Christian , Dorison, Guillaume
Tekenaar(s): Bocci, Alessandro
Genre(s): Avontuur, Reizen
Uitgever: Glénat

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00