Voetbalcollectie / FC Brugge 1 - De weg naar de top

Beschikbare exemplaren voor deze uitgave

De weg naar de top
Nieuw
Voetbalcollectie / FC Brugge 1
Softcover
€ 9,50

Inhoud

Arthur van Hee is een getalenteerde maar erg onvolwassen speler. Hij zit boordevol talent, dat heeft hij getoond in een kleinere club in 1B, en is door Club Brugge KV gekocht van Virton. De jongen komt aan in de sterkte club van de Belgische competitie en is vastberaden om potten te breken. Maar een uitstekende techniek en een aangeboren voetbalinstinct volstaan niet op dat niveau. Arthur moet de tactische schema’s, de looplijnen en alle regels van de teamsport leren respecteren, en die gaan erg ver.

Voor een zelfzekere en onverschrokken jongen is het allemaal niet eenvoudig. Hoe meer hij in zijn eentje de beslissing wil forceren, hoe meer hij zichzelf buitenspel zet. Zijn carrière als profvoetballer hangt aan een zijden draadje. Gelukkig neemt Pascal Plovie, een oud-speler van de club die bijna zijn hele carrière voor Brugge speelde, hem onder zijn hoede. Hij leert hem dat hij kan opgaan in een collectief zonder zijn eigen ambities opzij te zetten. Dat elke individuele actie het collectief moet dienen.

We zien van dichtbij hoe een jongeling van 18 jaar beseft dat hij zijn jeugd achter zich moet laten en de volwassen wereld moet binnentreden.

Overige productgegevens

Held/serie: FC Brugge
Reeks/Deel: Voetbalcollectie
Subreeksen/Deel: FC Brugge 1
Taal: Nederlands
ISBN: 9789031438556
Scenarist(en): Maingoval, François
Tekenaar(s): Torregrossa, Rémi
Genre(s): Jeugd, Voetbal
Uitgever: Dupuis

Meer reeksen in deze collectie

Arsenal
Barcelona
Standard Luik

Mijn zoeklijst

Wij bieden je de mogelijkheid om op de hoogte gehouden te worden bij het verschijnen van nieuwe, of door je gezocht uitgaven. Je dient hiervoor ingelogd te zijn.

Klik hier om in te loggen of te registreren

 • Akim Stripspeciaalzaak

  Ulgersmaweg 14
  9731 BS Groningen

  +31 (0)50 - 549 96 98
  info@akim.nl

 • Openingstijden

  Do. 09:00 — 18:00
  Vr. 09:00 — 18:00
  Za. 10:00 — 17:00